четвер, 15 вересня 2016 р.

Тижні турбот про фронт...



На минулому і цьому тижні (з 5 по 14 вересня) ГО "Схід та Захід єдині" провели низку відправок гуманітарних волонтерських вантажів у зону бойових дій. Також допомогли в ремонті позашляховика для 56 бригади ЗС України, це вже вкотре тісна співпраця налагодилась завдяки нашому другу і побратиму в бригаді Руслану Ковалю (ТВД біля Маріуполя).

Не забуваємо і про Лисичанський напрямок на нашу "Ромашку" (Вікторію Лещенко), відправлено одну палету мінеральної води, а звідти "Ромашка" доставить до передової в район Кримського та інших позицій наших військ. Роботу по відправкам здійснювали Ярослав Брилінський, Олег Тимошенко з координатором Василем Конько на чолі.
Василь окрім того ще завантажував продуктами харчування (мінеральна вода, риба копчена, овочі, фрукти близько 1-ї тонни тощо), пошуковий підрозділ групи Курахово цивільно-військового співробітництва що працюють поблизу Мар'їнки (там наш веселий тернополянин "Дядя Вася" Василь Рогоза). Хлопці виконують тяжку місію по довезенню "Груза 200" українських Героїв війни на Донбасі з ТВД до місць поховань на батьківщині.






















Не забуває і активно працює група для наповнення вантажів наступного рейду на схід що стартує незабаром. Збаражські курсанти (Тернопільського професійного коледжу з посиленою військово-фізичною підготовкою (ДНЗ "ТПК ПВФП"), зі своїм наставником ветераном Афганської війни полковником Олександром Роговим нам активно допомагають. Добрі будуть колись з них офіцери. Дякуємо і підприємцю з Підгороднього за 800 кілограм гороху для передової. Рейд стартуватиме ближчим часом, обіцяю згодом репортажі оскільки відбуду з "фурою" на фронт. Всі хто хоче нам допомогти зголошуйтесь, передова чекає ! Допоможемо армії разом !

Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"

(фото Василя Конька)


15 вересня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар