пʼятницю, 27 травня 2016 р.

Нагородження активістів волонтерської групи ГО "Схід та Захід єдині" в Озерній...





Наш постійний читач напевне пам'ятає і зауважив що багато рейдів 2015 і 2016 років починались з завантаження і старту у селі Озерній Зборівського району Тернопільської області. І от 27 травня 2016 року ми приїхали вручити нагороди нашим активістам з цього славного села.
За поданням ГО "Схід та Захід єдині" за невтомну волонтерську працю і активну громадянську позицію координатор групи по західній Україні Василь Конько в урочистих обставинах під час свята останнього дзвоника на подвір'ї місцевої школи вручив активістам нагороди. Чому у школі, та тому що учні місцевої школи завжди активні і в зборі допомоги для бійців на фронті, і завжди допомагають нам у завантаженні великих "фур". І серед нагороджених учитель цієї школи.
Цього дня орденом "За волонтерську діяльність "Сила України" нагордили Оксану Затурську, медалями "За гідність та патріотизм" Ігора Квасінського, Ігора Деревенського та Ярослава Кисіля. Орден "За волонтерську діяльність "Сила України" також буде пізніше вручено Петру Христиничу, про його "хліб з Озерної" знають бійці на багатьох передових позиціях і як я завжди пишу - він їм дуже смакує.










































Василь Конько окрім того подякував у своєму виступі усій громаді села за активну допомогу ГО "Схід та Захід єдині" в забезпеченні бійців на передовій посильною допомогою. А ще поромовив особливу подяку директорові школи Корнак Ларисі Григорівні за активну громадянську позицію та привітав її з Днем народження. Після урочистостей усі ми волонтери групи: Василь Конько, Олег Тимошенко, Ярослав Брилінський, що були у Озерній вітали наших друзів з нагородами. Так тримати Озерна, передова чекає...

Ігор Крочак, прес-секретар ГО "Схід та Захід єдині"

(фото автора)


27 травня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар