вівторок, 9 лютого 2016 р.

Олег Ущенко: Сіль істини

Walt Disney розігнав вартість бренду "Зоряні війни" до 10 ярдів. Придбана в 2012 Lucasfilm у Джорджа Лукаса за 4,05 ярда виявилпся найсмачнішою канхветкою для акціонерів Walt Disney.
Сам бренд Walt Disney за привабливістю обігнав навіть LEGO.
Тіко не думайте, що через касовий успіх Сьомого епізоду та інших кін, бо то була ціла серія модних придбань і вмілого управління активами.
Хто не в курсі, у 2015 Walt Disney випустила: "Зоряні війни:Епізод 7" - 2 ярди, "Месники 2: Ера Альтрон" - 1,6 ярда, "Головоломка" - 860 лямів.
Тільки на франшизі Сьомого епізоду плапнують настригти понад 5 ярдів соковитої зелені.

І тут, при всій моїй безмежній повазі, я би не радив перебільшувати таланти Лукаса, хоча цей пацан знає, що робить. Але.
Придбана за за 4 ярди Marvel, вже коштує 12 ярдів і це при тому, що з їх 12 проектів успішними виявилися лише 3. Уявляєте істину силу стрімплатформ?..
Тим часом, Warner Brothers з придбанням DC обісралася з ніг до голови і скорочує персонал.
А 70-літній Лукас може спокійно на все забити і тішитися недавно народженою донечкою. )
п.с.
Нарешті озвався Кемерон - "Аватар 2" почне зніматися на весні. Навіть знімальний графік засвітився - з 15-го квітня. Зніматимуть у Новій Зеландії та в спеціальних павільйонах з передовими комплексами для захоплення і обробки зображення. Чи буде зніматися відразу три фільма, як розповідав раніше, поки-що мовчить. Вже погодилися зніматися Зої Солдана, Сігурні Уівер, Сем Уортінгтон, Стівен Ленг. (Мені більше і не треба Смайлик «smile» Ааааа! Чому вони забули мене спитати? Смайлик «smile») Про сюжет Кем мовчить, як риба. Каже, що хоче поекспериментувати з частотою кадрів і створити принципово нові знімальні комплекси. Обіцяє хмару нових істот. (Забрав би наших з Верховної ради... Смайлик «smile» )

1 коментар:

  1. ех.... нам би пару читабельних, з добрим тиражем, книжок українською мовою... пару касових фільмів українською мовою... пару театральних постановок, з англашагами, українською мовою... електронних забавок, з мільйонними тиражами, українською мовою... нам би зо два десятки модних коміксів українською мовою... бодай кілька реально тиражних газет, журналів, сайтів українською мовою... без усього цього, паньство, ваші перепости про рідну мову, як мертвому припарка... )

    ВідповістиВидалити