четвер, 26 лютого 2015 р.

Репортаж з блок-поста "Мироновський"

Волонтерська група "Схід і Захід разом" Едуард Хатмуллін, Василь Конько, Ігор Крочак і ін. 25 і 26 лютого 2015 року розвезла на передові пости волонтерську допомогу. Перелік: харчі, матраси, танкові комбінезони, вода, військова форма та взуття тактичне зимове і багато іншого. Пости і опорні пункти які відвідала група: Луганське, блок пост Мироновський ( не далеко від Дебальцевого). Далі через два кілометри вже передові позиції противника.
За влучним висловом Едуарда Хатмулліна, - не дуже багато волонтерів доїзджають тепер до самих передових позицій наших військ . За світлого часу доби Василь Конько впевнено вивів автомобіль з фронтових доріг до нашої волонтерськоії бази.
За сьогодні особлива дяка хлопцям з батальйону "Тернопіль"  Дмитру Шелегею, ( старшина), Михайлові Валяшу, комбату і іншим що несуть службу у Лисичанську що поділилися волонтерською допомогою яку їм привезли, з хлопцями на передовій. Про подальші вояжі нашої волонтерської групи в наступних репортажах. Також велике спасибі моєму рідному колетиву державного архіву Тернопільської області, дівчатам що сплели велику маскувальну сітку на бронетехніку і пошили багато флісових шкарпет у вільний від роботи час, все це передано нашим бійцям. Ігор Крочак, військовий історик і волонтер (фото автора)

Немає коментарів:

Дописати коментар