пʼятницю, 12 вересня 2014 р.

Чергова допомога Куреню УНСО з Тернополя

                                                    


 Сьогодні 12 вересня 2014 року до добровольчого Куреня УНСО ( 54 Прутсько-Померанський ОРБ ) з Тернополя стараннями ГО УНСО під керівництвом Юрія Семчишина, відправлено чергову допомогу.

        У переліку найменувань є: харчі у концентратах (крупи, приправи, кава, чай і ін..), термобілизна, шкарпетки, однострої (комплекти польової форми західних зразків), тактичне взуття, елементи спорядження до озброєння та екіпіровки (для піхотних і спеціальних підрозділів). 





































Окремою передачою йдуть дитячі малюнки і листи діточок з Тернопільської 1-ї Української гімназії ім.І.Франка до захисників солдатів. Їх неможливо читати без щему в серці навіть досвідченому архівісту, хоча мені доводилось читати фронтові листи до солдатів періоду Другої світової війни, особливо мене вразив малюнок де терорист «Бородай» під російським триколором і у супроводі танка наступає на українську рдину. Цей малюнок я поставив останнім. Твердо переконаний що коли наші діточки пишуть такі листи ми переможемо…

Усім хто хоче допомогти Куреню УНСО подаю контактний телефон керівника ГО УНСО на Тернопіллі Юрія Семчишина  0672081345.

Ігор Крочак (член ГО УНСО, військовий історик, фото автора)


( Тернополян просять провести в останню путь загиблого в перший день перемир'я бійця "Айдару" Федора Коломійця. Панахида відбудеться , 12 вересня, о 13-00 в Домі Печалі на вул. Микулинецькій. ПОПЕРЕДНЯ ІНФОРМАЦІЯ БУЛА ПРО 10-00 - АЛЕ НЕ ВСТИГАЮТЬ ПРИВЕЗТИ ТІЛО)

Немає коментарів:

Дописати коментар