пʼятницю, 21 лютого 2014 р.

"Правий сектор" протидіятиме Добкіну

“Правий сектор” готує свої підрозділи до протидії будь-яким відчутним проявам сепаратизму і буде діяти адекватно в залежності від ситуації
"Сіверськодонецьк № 2 не відбудеться!", - йдеться у заяві “Правого сектору”, передає Еспресо.TV

Як зазначається в документі, "антиукраїнський режим готує провокацію, котра загрожує незалежності і територіальній цілісності України. Користуючись адміністративним ресурсом, влада готує у м. Харкові т. зв. “з'їзд”, на якому планується прийняття рішень із закликом до федералізації країни, а також військового втручання Росії в українські справи". 
"Відповідально заявляємо, що цей “з'їзд” наразиться на рішучу відповідь з нашого боку, а його учасники понесуть заслужене покарання якщо не під час Національної революції, то після її переможного завершення. “Правий сектор” готує свої підрозділи до протидії будь-яким відчутним проявам сепаратизму і буде діяти адекватно в залежності від ситуації", - попереджають автори заяви.

У "Правому секторі" стверджують, що ні громадянська війна, ні федералізація в Україні є неможливими. І ніякі “страшилки” про "екстремістів", "фашистів", "терористів" та "русофобів" не врятують антинародний режим від руйнації, вважають у Центральному штабі "Правого сектору".

Немає коментарів:

Дописати коментар