четвер, 5 березня 2015 р.

Відправка на схід 25 тонн волонтерської допомоги

Сьогодні 4 березня 2015 року волонтерська група " Схід і Захід разом" відправили на схід в район Курахово, Мар'їнки, Волновахи, Новотроїцького до батальйону Київ-1 і інших підрозділів, 25 тонн вантажу допомоги, і це ще не рекорд. Через тиждень піде ще 30, а слідом за ними ще 18. Склад допомоги: харчі (свіжо зроблена тушонка з сировини виготовленої на господарствах групи) овочі, спорядження, військова форма і взуття. Склад волонтерської групи: Володимир Каніщев, Валерій Нагиналюк, Едуард Максим'юк (Шумськ), Василь Конько (Тернопіль).
Дизпаливо для вантажного автомобіля придбав Максим'юк Едуард. Розвіз вантажу по населених пунктах здійснює Едуард Хатмуллін. У зборі дпомоги активну участь здійснювало громадське формування Шумщини "Каскад".
Наступна партія допомоги буде розвозитись згодом по населиних пунктах: Свєродонецьк, Дружківка, Криське, Попасна, Мироновське, Луганське. Ігор Крочак

2 коментарі:


  1. Попытаюсь передать разговор с товарищем, который живёт в России (в условном городе «N»). Пять месяцев назад он устроился на работу в фирму на неплохую зарплату. Занимается мониторингом социальных сетей в поиске информации касательно волонтёрского движения в Украине. Говорит, что особо напрягаться не нужно. Наши волонтёры (и не только они) всё что им нужно сами выкладывают в интернет. Если «на пальцах» объяснять, так собирает всю доступную информацию, которой волонтёры добровольно делятся в сетях о том: на какое количество бойцов собрали, в какое подразделение отправили, численность л/с и номера частей, места базирования и средства доставки, ФИО и позывные получателей, идентификация лиц по фотографии, привязка к местности и ещё много всякой всячины, которая может быть полезна для аналитического отдела. В его отделе около 50-60 человек занято сетевым поиском информации. «Горячую» информацию моментально передают в «центр», а остальную в конце смены кто-то считывает с серверов.
    Вот такая фигня, малята.

    Делая доброе и нужное дело мы «светим» наших пацанов для разведки РФ.

    Віталій РЕМІННИЙ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ефект від росповсюдження потрібної інформації через ЗМІ, надзвичайно більший, аніж не росповсюдження, про кількість солдатських ротів сепари і генштаб РФ мають інформацію від своєї агентури. Коли інформація про волонтерську допомогу подається через тиждень після прибуття з завідомо частково зміненими населеними пунктами, нічого недасть так званим аналітикам. Тільки ресурси генштабу РФ розтринькає. Моральний ефект від публікації про неврахований фактор росіянами в цій війні (волонтерський рух) набагато важливіший. Припинення потоку інформації про волонтерів грає неоціненно на руку противнику !!! Ігор Крочак

      Видалити