неділю, 18 червня 2017 р.

У Єлизаветівці горять трактори з відходами

Як повідомив голова Єлизаветівки Максим Голосний, сьогодні вночі, коли водій птахофабрики “Оріль-лідер” підприємства Миронівський хлібопродукт в черговий раз намагався скинути відходи в річку Оріль, він був атакований невідомими особами, які підпалили транспортний засіб за допомогою коктейлів Молотова:
“Трактор з цистерною був атакований трьома невідомими при спробі запхатися під міст. Перша пляшка “коктейлю молотова” влетіла в кабіну розбивши добове скло трактора. Відразу все запалало, водій випригнув з трактора і побачив ще одну пляшку, яка летіла в трактор. Невідомі вигукували погрози в його адрес і обіцяли вбити наступного разу. Водій дістав опік обличча і руки. (Інфу дістав від співробітника який охороняв уламки)”


Є очевидним, що припинити забруднення навколишнього середовища з боку птахофабрики “Оріль-Лідер” у законний спосіб не виявляється можливим. З боку правоохоронних органів не відбувається жодних слідчих дій. Заклики до керівництва, численні наради та екологічні перевірки не призвели до покращення – несанкціоновані скиди відходів на поля, в посадки та річки з боку підприємства тривають. Це відбувається переважно вночі.
Тому обурені мешканці, чиї Конституційні права постійно порушуються, вимушені звертатися до таких заходів громадянської непокори. І, напевно, це тільки початок…
Джерело: http://ecorada.dp.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар