суботу, 3 червня 2017 р.

На Вінничині горіли шини

У понеділок, 29 травня, в селі Козятин Вінницької області стався конфлікт між учасниками АТО і представниками сільської ради, після якого перші запалили шини під адміністративної будівлі. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції Вінницької області, передають Патріоти України.
Як стало відомо, причиною конфлікту стали спірні питання оформлення права власності на земельну ділянку, на яку претендує сім'я загиблого бійця і сільська рада.
За даними сайту Вінниця.інфо попередньо встановлено, що бійців АТО, які прийшли підтримати сім'ю загиблого побратима, не впустили в приміщення сільської ради. Учасники конфлікту вибили дверне скло в приміщення і запалили біля будівлі сільради шини.


Зараз на місці правопорядок забезпечують 15 співробітників поліції. Слідчо-оперативна група документує факт правопорушення.
У діях учасників вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого ч.1 ст.296 КК України (хуліганство). Такий злочин карається штрафом до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.
Джерело: http://patrioty.org.ua/society/vse-cherez-zemliu-na-vinnychchyni-biitsi-ato-pidpalyly-bilia-silrady-shyny-foto-174616.html

Немає коментарів:

Дописати коментар