пʼятницю, 30 грудня 2016 р.

Микола Козирєв: Скелети цієї війни

У The Wall Street Journal опублікована стаття українського мільярдера Віктора Пінчука під назвою "Україна повинна піти на болісні компроміси заради миру з Росією".
Пінчук пропонує відмову від ЄС і НАТО, нейтралітет, Крим і Донбас - як дипломатичну облігацію з невизначеною відстрочкою погашення заради пошуку "адаптації до нової реальності". Ця філософія політичного реалізму виставляється на кін як гарантія, що ми за цей час "побудуємо успішну країну", а потім відновимо єдність і територіальну цілісність.
І ось вже на 112-му вискочила припудрена калоша Ганка Герман і з своєї фірмової інтонацією вчительки молодших класів повчаєає країну, як важливо прислухатися до слів Пінчука,
оскільки у нас настільки критично жахливе економічне становище, що якщо не прислухаємося - загинемо. "Це новий шлях для України"
Все б нічого, якби мільярдер Пінчук не був членом клубу "реалістів" з 20-ти сімей, які приватизували Україну і позбавили її народ гідного життя та історичної перспективи. І всі скелети цієї війни - в їх колективному шафі .
Nikolay Kozyrev

1 коментар:

  1. Мені здавалося, Пінчук розумніше. А він таке нагородив, що закреслює Україну. Хтось може написати до цього журналу своє "фі" Пінчуку (до речі, зятю Кучми,який, як всім відомо, бере участь у "мінських переговорах") і викласти наше українське бачення:

    ВідповістиВидалити