пʼятницю, 30 грудня 2016 р.

Роман Голубовський:КОРПОРАТИВна культура

На новорічному корпоративі "Народного фронту" з торту вискочили і станцювали канкан кілька заступниць Авакова.
Музиканти Потап і Настя, Дзідзьо і Світлана Лобода повернулись додому з новорічного корпоративу "БЮТ" так і не заспівавши жодної пісні - біля мікрофону увесь вечір працював інший поп-ідол.
На корпоративі БПП було запроваджено спеціальний дрес-код - "без годинників", тому ніхто з депутатів не знає, коли корпоратив закінчився.
Корпоратив партії УКРОП проводився в головному офісі ПриватБанку в Дніпрі. Після закінчення корпоративу членам партії дозволили виносити додому комп'ютерну техніку.

Як проходив корпоратив Радикальної партії Ляшка нікому не вдалось дізнатись, адже озброєна до зубів охорона не пускала журналістів на цю ферму.
Корпоратив "Самопомочі" проходив без жодних особливостей: тамада, музиканти, шведський стіл. А в кінці дійства усім гостям, окрім новорічних наборів, додому дали також по пакетику сміття - щоб не вивозити.
На корпоративі Опозиційного блоку руда карлиця, яка прилетіла верхи на рожевому драконі, пила із діамантового кубка ром на брудершафт із бронзовим пам'ятником Миколі Гоголю, при цьому дуетом наспівуючи пісню Джорджа Майкла "Last Christmas". Принаймні таку версію подій розповів Дмитро Добкін.
Корпоратив громадської платформи РУНА пройшов у одному із дорогих київських ресторанів. На 19:00 було замовлено затишний столик на одну особу.
Роман Голубовський
Знимка Миколи Василечка

Немає коментарів:

Дописати коментар