вівторок, 13 жовтня 2015 р.

‎Natałka Biełaziorava: Репост, калі ласка!

Дарагія любімыя браты-суседзі з Украіны! Хачу публічна падзякаваць вам за вашую падтрымку, за ўсе вашыя паведамленьні! Мне вельмі прыемна, што вы неабыякавыя да Беларусі і да мяне як да прадстаўніка сваёй краіны на тэлешоў "Танцують всі". Я вельмі ганаруся вамі, што вы пішаце мне лісты з просьбай прабачыць суддзям. Але я проста хачу, каб вы ведалі, што я вас таксама вельмі люблю і на суддзяў не крыўдую, бо я ведаю, што сапраўдныя ўкраінцы маюць гонар, і гэта вы яшчэ раз пацьвердзілі сваёй падтрымкай! Дзякуй вам! Слава Украіні! 
Natałka Biełaziorava

6 коментарів:

  1. Natałka Biełaziorava
    3 хв ·
    Сябры! Дзякуй за вашыя паведамленьні і пасты! Хачу загадзя прабачыцца, што камусьці не адпішу ці доўга буду адказваць, бо ў мяне штодзённа заняткі і я тады недасяжная ў інтэрнэце. Вельмі прыемна, ад такой колькасьці паведамленьняў і запытаў у сяброўства тэлефон ажно пачынае прытарможваць (інтэрнэту стацыянарнага я пакуль што не маю).
    Дзякуй яшчэ раз і прашу набрацца цярпеньня, усім адпішу! Смайлик «wink»

    ВідповістиВидалити
  2. Наталка, асабіста мяне вельмі спадабалася і тое, як Вы сябе паводзілі (трымалі) і тое, як Вы танчылі. Дзякуй Вам вялікі. Слава Ўкраіне!!! Жыве Беларусь!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Хай більше таких дівчат приїздить до України!

    ВідповістиВидалити
  4. Хай більше таких дівчат приїздить до України!

    ВідповістиВидалити
  5. Наталка, я не дивилася ту передачу. І не дивлюсь її через те, що мені не подобається саме Денисова. Вона не щира і постійно із себе щось корчить, наче вона найвишчий гуру з танця. І я не дивуюсь, що вона могла Вас образити. Вибачте.

    ВідповістиВидалити