пʼятницю, 7 серпня 2015 р.

День зустрічей активістів "Схід та Захід єдині" на Тернопіллі




Ми вже повідомляли що на Тернопіллі перебуває група дітей з прифронтового Донбасу. У четвер 6 серпня 2015 року для нашої гості волонтерки з Донбасу Валентини Ходус що прибула з дітьми відбувся ряд приємних зустрічей на Тернопільщині.
Та перед тим як відбути у один з чарівних куточків нашого краю славного Борщова ми з координатором волонтерської групи громадської організації "Схід та Захід єдині" на Тернопільщині і в Західному регіоні України Василем Конько завітали в Теребовлю в табір "Орлятко" де відпочивають діти щоби передати їм дарунки від тернопільських активістів групи. Так Віра Небесна передала діточкам новіський спортивний інвентар (м'ячі і ін.), а Ружена Волянська свіженькі овочі та фрукти.





































Далі на шлях лежав до Борщова, після цікавої екскурсії що нам провів директор Борщівського музею Михайло Сохацький, за що йому велике спасибі адже чим більше наші східні брати дізнаються про західних ми станемо ближчі один одному. А хто це краще зробить як не знаний у краю фахівець своєї справи директор Борщівського музею. Після екскурсії ми попрямували через місто у бібліотеку де мав відбутись круглий стіл організований нашими борщівськими колегами з "Самопомочі" що активно працюють у "Волонтерському русі проти війни-Vоля Борщів". Запросили нас на зустріч-дискусію Володимир Чугаєвський зі своїми побратимами. Назва круглого столу "Війна що об'єднала Схід та Захід. Війна очима патріота з Донбасу". На зустрічі як завше була і дискусія і полеміка. Василь Конько наприклад розповів борщівським волонтерам і патріотам про специфіку та тактику роботи на передовій нашої групи "Схід та Захід єдині". Валентина Ходус поділилась з присутніми активістами переживаннями патріота з Донбасу. Згадала добрим словом усіх галичан та зокрема і Володимира Чугаєвського і Володимира Яворського з якими часто працює в зоні "АТО". Також вона поділилась враженнями вже від свого відпочинку з дітьми на Тернопільщині, про наш край і хороших людей. Отож зустріч патріотів Заходу та Сходу відбулася. А мені вдвічі приємніше що це відбулося на моїй рідній Борщівщині.


Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи, громадської організації "Схід та Захід єдині" із співпраці з засобами масової інформації (фото автора)
6 серпня 2015 року
Для усіх тих хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині» подаю наші реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк".


Детальніше про рейди, і допомогу частинам читайте на нашій сторінціhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100009348268812 і у інших українських ЗМІ.

Немає коментарів:

Дописати коментар