середу, 11 січня 2017 р.

Шкідливий вірус Savchenko.m.txt

Козирєв Микола:Шкідливий вірус Savchenko.m.txtЦілий день ЗМІ тріщать про нову витівку Надії Савченко - про самочинні публікації нею списків тих громадян України, які тужать в підвалах ОРДЛО. Як заручники.
Це при тому, що, як розповів радник СБУ Тандит, вони просили її не робити цього кроку з огляду на надзвичайну організаційну складність  такої роботи та моральній і політичній делікатності.
Сьогодні практично всі притомні аналітики поставили Надії Савченко «незалік» за цю «курсову роботу» депутата.

Але не така наша Надя. Заявлена ​​нею мета - якнайшвидше звільнити «усіх на всіх». 
"Ні Москва, ні Київ не зможуть більше цим маніпулювати", - рішуче сказала нардеп, урівнявши позиції обох столиць в питанні обміну.
Вже тільки це порівняння позицій агресора і жертви агресії змушує задуматися: з ким ми маємо справу в нашій політиці в особі народного депутата Н. Савченко? Хіба тут тривіальний випадок помилки, відсутність політичного досвіду або пристрасного нетерпіння нарцисичної особистості стати політичним лідером за всяку ціну? «У неї такий політичний проект». На цьому багато хто і сходиться, докірливо хитаючи головою.
Здається, ми всі у такому випадку - лохи.
Пропоную подивитися на модель її продуманої, послідовної і по-своєму логічної поведінки як на шкідливу політичну програму, тотожну комп'ютерного вірусу.
Як відомо, метою вірусу є порушення роботи програмно-апаратних комплексів: видалення файлів, приведення в непридатність структур інформаційних даних, блокування роботи користувачів або ж приведення в непридатність апаратних комплексів комп'ютера і т. п.
А тепер все, що робить Савченко в політиці з моменту «запуску» її в український державний апарат, спроектуйте на модель дії шкідливої ​​вірусної програми. Збіг на 100%! Ну, а в якій лабораторії сидять майстри кібератак проти України, ви знаєте ....
Nikolay Kozyrev
Знимка із Всемережжя

Немає коментарів:

Дописати коментар