неділю, 25 вересня 2016 р.

Олег Ущенко : Померла дівчинка-коп...


дівчинка-коп померла на операційному столі. R.I.P. а, як може бути по-іншому, коли чесних людей, які пішли в поліцію, бо хочуть допомогти змінитися на краще своїй країні, змішали з тупими мусорами, які уникнули люстрації, і тепер лише похихикують?
у франківську на озері зрізують дерева. кажуть, що хворі, але люди запідозрили, що під шумок пиляють і здорові. щоби розібратися, викликають поліцейських.
приїжджає ввічливий хлопака. а керівник різунів каже до нього:

- ти ще кілька місяців тому був якимось слюсарем, а зараз приперся вчити мене різати дерева. пішов на@уй звідси з тими, хто тебе викликав!
в америці за такі слова цей лежав би на землі з кайданками, а тут поліцай потупцював і пішов.
а, що він мав робити. його колега у києві, який захистив місто від здичавілого bmw, замість нагороди, заробив мало не арешт. а злочинці з тієї машини досі ходять на волі.
що та двічинкв могла сьогодні зробити окрім загинути?.. вона могла проігнорувати злочинців, але виявилася чесною. хоч багато поліцейських вже розслабилися.
є багато випадків, коли поліцейські просто не приїжджали на виклик. то їм не робить честі, але по-людськи на тлі нашого постсовкового безладу зрозуміти можна...
а ми сьогодні будемо сумувати разом з родиною, друзями і колегами мужньої поліцейської. з надією, що її смерть не піде на марне. завдяки нашим сміливцям Україна перетвориться на європецську державу.
спочивай з миром.

Світлина

Немає коментарів:

Дописати коментар