понеділок, 20 жовтня 2014 р.

Чому Україні не потрібне державне регулювання у сфері моралі

21 жовтня, о 12:00 в Українському кризовому медіа-центрі відбудеться прес-конференція представників медіа-організацій на тему: "Чому Україні не потрібне державне регулювання у сфері моралі".


Прес-конференція буде присвячена боротьбі з державним регулюванням у сфері моралі, яке є недемократичним з точки зору європейських стандартів і безглуздим витрачанням коштів Державного бюджету у скрутний для України час.

Річний бюджет Комісії з питань захисту суспільної моралі скаладає 4 млн. грн. Фактично вона намагається дублювати діяльність інших державних інституцій: Міністерство культури УкраїниМіністерство освіти і науки України, @Міністерство молоді та спорту України, Міністерство внутрішніх справГенеральна прокуратура України, Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення України, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.
НЕК не рідко надає висновки, що суперечать позиції спеціалізованих органів та громадськості внаслідок чого виникає правова плутанина та численні судові скарги.
Необхідність ліквідації НЕК прямо випливає з діючих нормативних актів - Указа Президента України №1085/2010 від 9 грудня 2010 року «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади України».

Учасники:
Катерина Мяснікова, Незалежна Асоціація Мовників (НАМ)
Тетяна Котюжинська, НСЖУ, Комісія з журналістської етики, рух "Стоп цензурі!”
Оксана Романюк, Інстутут Масової Інформації (ІМІ), Репортери без кордонів, рух “Стоп цензурі!”
Ігор Розкладай, Інститут Медіа Права (ІМП), рух “Стоп цензурі!”
Олексій Погорелов, Українська асоціація видавців переодичної преси, УАВПП
Аксиня Куріна, ГО “Центр UA”, рух “Стоп центрі!”


Адреса:
Київ, вул. Інститутська, 4. Готель «Україна», 3-й поверх.
(ст. м. «Хрещатик», «Майдан Незалежності»)

Додаткова інформація:
066 748 83 16
aksynya@gmail.com

Немає коментарів:

Дописати коментар